Fotoalbum

18 juniorer i alderen knap 11 til og 14 år og så 4 voksne.

Det var med spænding vi kiggede vejrudsigter op til turen. Nu var det jo blevet sommer – så det store spørgsmål var, om det ville vare ved, eller det var en dansk sommer vi skulle afsted ”i”. Det blev den danske velkendte model.. altså den blandede landhandel; regn, blæst og sol J..

Juniorerne var fra hele Danmark. Lige fra Ringkjøbing, Thisted, Viborg , Rødekro og Københavns området – for blot at nævne nogle. God spredning må man sige J.

Der var fra Vejle arrangeret opsamling / fælles kørsel. En flok spændte juniorer mødtes der kl. 15 om fredagen. Efter kort ”tø op tid”, gik snakken lystigt. I ”drenge” bussen, drejede deres snak ind på hvorfor de var med, om de var søskende, eller ”den der havde sygdommen” – og hvad det gjorde for deres hverdag at de havde ”det”.

Det var en flot snak at være på sidelinjen til, fordi den gav et rigtig godt billede på hvad det er man som junior får ud at af at være afsted på egen hånd..  at de fra egne tanker, ord og følelser - blandt lige stillede -formulerer hvad det er, sygdommen gør ved dem.

Vi boede i Kærnehuset i Albertslund – ligesom på juniorturen i 2015. Kærnehuset er et fritids / junior klub med køkken, spise område og aktivitets rum, hvor vi sov på luftmadrasser  – det fungerede fint.

Kærnehuset har sin egen kunstgræs fodboldbane, adgang til Pool, trampoliner, PC cafe, bordtennis osv. En masse ting vi kunne give os til – når vi ikke var på ture.

Lørdag var der afgang til Vedbæk Havn hvor vi havde arrangeret fisketur på Øresund. Nogle havde spist søsyge piller – andre ikke. 

Et par drenge gjorde sig den erfaring, at det er vigtigt at blive på dækket så man kan se horisonten… og at det er næsten mere vigtigt ikke at kaste op i side vind når Annette står ved siden af ;-).. Det var heldigvis ikke mere end der kunne vaskes – og drengene blev friske igen J. Efter en fangst fattig start, kom der endelig fisk. På et tidspunkt havde næsten alle bid samtidig, og Torkene blev landet i en lind strøm. Ca. 30 Torsk og 2 sild blev det til.

 Tilbage i Kærnehuset grillede vi Burger, hyggede, spillede bold, PC, osv.

Søndag var der tur til Tivoli på programmet. Vi nåede en tur på hovedbanen, hvor både rulletrappe og en telefonboks (!) vakte både glæde og forundring.

Juniorerne havde delt sig ind i tre grupper alt efter hvor vilde ting de regnede med at prøve. Entre var med tur pas, så man ku bare give den ”gas”…. Alt blev prøvet (mere end 1 gang), grænser blev både manifesteret og flyttet… efter et stort antal is, churros (friture kager), slikkepinde, Candyfloss – og alt muligt andet godt, sluttede vi turen af og var hjemme i Kærnehuset 2015 til sen aftensmad som Annette ventede på os med.

Det var trætte juniorer OG voksne der sagde godnat kl.  2230..

 Mandag morgen var der efter morgenmaden pakke sammen, rydde op og gøre rent efter os.

Ca. kl 930 kørte busserne mod Jylland – og Juniorer fra Sjælland blev hentet ”der omkring”.

Det har været en dejlig tur at være voksen på. Der er blandt juniorerne sådan en usagt og indforstået accept af hinanden og hinandens forskelligheder.

Man kan mærke at de har ”paraderne nede” og at de er blandt ligestillede…

Det bemærker de garanteret ikke fordi de jo er i det… Det er sådan set også lige meget;

De har jo haft en fed juniortur til København (og det har de voksne også) J.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.06 | 12:54

Det gjorde han ... og havde vundet stooort hvis det ikke lige var fordi de andre snød....

...
09.02 | 21:23

Victor og Victor

...
18.10 | 14:10

Tusind tak til at jer alle for endnu et SUPER SUPER arrangement!!! Får en klump i halsen over det store arbejde i alle ligger i dette- tusind tak!

...
18.10 | 14:08

SÅ hyggelig en tur!!!! Lillelun blev fan af en fantastisk pige :) Laura fik en KÆMPE stjerne hos Lillelun :)

...
Du kan lide denne side