Forældregruppen under COPA - for b

Husk døren er åben. Få råd og vejledning, om de tanker I, i det daglige støder på. I er velkommen til også at putte noget i brevsprækken, det er med til at give os nye idéer og inspiration til næste efterårsarrangement. På www.copa.dk/forum/ har I også mulighed for, at stille spørgsmål eller deltage i debatten vedrørende stomi og mange andre ting.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anna, d. 11-06-2012
Lonnie: Kost er helt sikkert et godt emne. Vi undgår også alverdens ting til Magnus, og det er lidt besværligt at man skal partere alting eks skal fra agurk og en rosin skal skæres i 4 stykker for at han kan komme af med den igen. Så helt sikkert et godt emne til efterårsturen!
E-mail:
Skrevet af Gitte Jespersen, d. 31-01-2012
Jeg mangler noget med hvorledes støtter vi vores unge mennesker i livet fra barn til voksen. Og dermed fra folkeskolen og over til ungdomsuddannelserne
Skrevet af Lonnie, d. 30-11-2011
En stor del af deltageren har nævnt ordet kost, som en del af dagligdagens tanker. Hvor stor betydning har det for barnet?, Er der noget vi bør undgå? Hvor hurtig kommer vi ud af maveproblemerne igen?

Er det et emne vi skal have med til næste efterårsarrangement?
Skrevet af Lonnie, d. 30-11-2011
Hej
Vidste I at man når man suser rundt i de forskellige sommerland (samt Disneyland) ved indgangen kan få et "handicapkort", så man kan komme bag ind ved de forskellige aktiviteter, så man springer køen over.

Nyeste kommentarer

16.06 | 12:54

Det gjorde han ... og havde vundet stooort hvis det ikke lige var fordi de andre snød....

...
09.02 | 21:23

Victor og Victor

...
18.10 | 14:10

Tusind tak til at jer alle for endnu et SUPER SUPER arrangement!!! Får en klump i halsen over det store arbejde i alle ligger i dette- tusind tak!

...
18.10 | 14:08

SÅ hyggelig en tur!!!! Lillelun blev fan af en fantastisk pige :) Laura fik en KÆMPE stjerne hos Lillelun :)

...